Officiell Video

 

Enoka är en artist och låtskrivare som vann den lokala delen av p4 nästa 2021 i Skåne och hennes nya singel kombinerar på ett distinkt sätt värmen från R&B med melodierna från Pop scenen.Hennes senaste studioinsats är en ny låt med titeln "More Than Friends", som sticker ut som en bra indikation på den kreativa riktning som är Enoka.

Det finns en känsla av spontanitet som driver låten, och allt, från texten till produktionen, träffar rakt i hjärtat. Den synthdrivna baslinjen har enstort ljud bild och en 80-talskänsla, vilket känns ganska anmärkningsvärt när det gäller ljudvariation och djup. Sången påminner ofta om 80-talet också när det gäller frodiga ekon och efterklangsljud, men produktionen har en modern glans, vilket gör låten ännu skarpare och mer dynamisk för att tillgodose dagens publik. Den här rekommenderas starkt till fans av artister som Lauryn Hill, Beyonce och Aliyah, bara för att nämna några.

Läs mer om Enoka och lyssna på "More Than Friends". Den här utgåvan är för närvarande tillgänglig på samtliga digitala musikströmningstjänster där ute