Susie Päivärinta God bless the rain

Nu släpper Susie sin efterlängtade video till solo singeln God bless the rain

God bless the rain är uppföljaren till Susie Päivärintas kritikerrosade soloplatta ’In The Sun’ som släpptes 2005. Låten är en känslosam och självutlämnade låt där vi får ta del av Susies finstämda röst i ett avskalat sound.

God bless the rain har mycket fokus på röst och text. Inga körer inga dubbar utan bara Susie och musiken. Tillsammans med textförfattaren Nestor Geli och producenten Pelle Andersson har Susie jobbat med solo material under några år. Det här är första singel ut ifrån deras samarbete. Texterna och melodierna har Susie och Nestor skrivit med fokus på engagemang för frågor Susie brinner för och också om det kapitel i livet där hon befinner sig just nu.

Susie har ända sedan hennes karriär startade ihop med sin syster i duon Lili & Susie för snart 30 år sedan, varit en aktiv låtskrivare. Musik och skapa har alltid varit en pågående process hos Susie. Hon jobbar ständigt med nya låtar och har en strid ström av idéer. Över 60 låtar är utgivna och hits som New day, Show me heaven och Baby doll kan nämnas. Det är inte ovanligt att hon har flera projekt samtidigt. Just nu är hon aktuell i inte mindre än sex releaser under januari och februari.

Susie God bless the rain
Lili & Susie med Would you be mine
Getty Domein featuring Chris Medina Here comes the flood
Lili & Susie med titellåten från Tv serien Djurens Hjältar, Fly Fly Little Bird.
Pink Pistols I am somebody
JLT Hit Me

- Min solo singel God Bless The Rain är en låt som betyder mycket för mig och nu äntligen har jag tagit steget att släppa den, säger Susie.

Singeln God bless the rain släpps den 7 februari på egna bolag Susies Library Music Production.
Låten är skriven av: Susie Päivärinta/ Nestor Geli / Pelle Andersson
För mer information: www.susieslibrary.se
Följ henne på Facebook: www.facebook.com/susieofficial

Anette Ståhl

Anette Ståhl

Medlem sedan 2010-07-12

Musik och PR bolaget med inriktning på service till nöjesbranschen

Vi jobbar framför allt med PR för skiv- och turné aktuella artister. Vi job... Läs mer

Vad vill du läsa?
Publicera
Mer läsning
Senaste nytt
Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer