Spotify och Övriga Strömningstjänster

Facebook

Instagram

Yotube

*Enoka* är tillbaka med en helt ny studioutgåva: "More Than Friends"och släpps internationellt den 18 Februari 2022

Enoka är en artist och låtskrivare som vann den lokala delen av p4 nästa 2021 i Skåne och hennes nya singel kombinerar på ett distinkt sätt värmen från R&B med melodierna från Pop scenen.Hennes senaste studioinsats är en ny låt med titeln "More Than Friends", som sticker ut som en bra indikation på den kreativa riktning som är Enoka.

Det finns en känsla av spontanitet som driver låten, och allt, från texten till produktionen, träffar rakt i hjärtat. Den synthdrivna baslinjen har enstort ljud bild och en 80-talskänsla, vilket känns ganska anmärkningsvärt när det gäller ljudvariation och djup. Sången påminner ofta om 80-talet också när det gäller frodiga ekon och efterklangsljud, men produktionen har en modern glans, vilket gör låten ännu skarpare och mer dynamisk för att tillgodose dagens publik. Den här rekommenderas starkt till fans av artister som Lauryn Hill, Beyonce och Aliyah, bara för att nämna några.

Läs mer om Enoka och lyssna på "More Than Friends". Den här utgåvan är för närvarande tillgänglig på samtliga digitala musikströmningstjänster där ute.(Se länk ovan)

 

 

Enoka  är en svensk artist som tagit sin karriär från bakgrundssångare till en internationell plattform. 2021 nominerades hon till The Hollywood Music in Media Awards för bästa dans låt och vann den lokala delen av P4 Nästa  med låten I'm Alive och hon spelas dagligen på radiostationer runt om i världen . ENOKA har ett nära samarbete med den svenska producenten Robin JOWI Andersson och nya projekt kommer 2022. Även nya spår från ett samarbete med Johan Björk/Alexander Holmgren är på gång för releaser 2022. Hon har gjort sång för artister som Arash, Gunter, popstjärnan Margaret från Polen, Bobby Farrell från Bony M och många andra svenska artisters och även framfört bakgrundssång live på Eurovisionsändningen i Globen i Stockholm. Anna Marie Enoka, född 10 december 1980, adopterades från Sri Lanka och kom till Sverige när hon var 2 månader. Hon växte upp i Vellinge, en liten förort till Malmö, där hon fortfarande bor idag. Hon gick på musikhögskola som 17-åring i Malmö. Hennes passion har alltid varit musik och uppträdande live såväl som i studion. Hon har sjungit sedan ung ålder. Med debutsingeln * Like a Hurricane * och spår som *Queen on the Dance Floor* *Salvation* *Running Hills* och I'm Alive har hon tagit världen med storm och är redo att hoppa till nästa nivå som internationell skivartist.