Spotify

Tjejgruppen Super Fëmmes är aktuella med ny singel. Originallåten "Love & War” släpps på alla hjärtans dag den 14 februari. Låten är skriven av stjärnproducenterna Jakke Erixson, som jobbat med stjärnor som Christina Aguilera, Rod Stewart, David Guetta och RedOne. Erixson är en av upphovsmännen till världshiten “Kings and Queens” med Ava Max.

Nya singeln har han skapat tillsammans med Max Brandenburg, Tor Eimon samt Super Fëmmes-medlemmen Denise ”DeDe” Lopez. Producenter är Tor Eimon och Jakke Erixson.

– Det är en stor ära att få skriva med en så otroligt begåvad låtskrivare och producent. Han är ett musikaliskt geni, med en förmåga att skapa otroliga produktioner med en känsla som berör, säger Denise Lopez.

Super Fëmmes är den svenska tjejgruppen som består av fyra av 90- och 00-talets popikoner - Emilia Mitiku, DeDe Lopez och duon Miio med Mia Schotte och Josefine Willers. Under våren gick tjejerna ihop i ett gemensamt projekt som presenterar en kraftfull och edgy, men ändå traditionell och glamorös popmusik som suddar ut gränserna mellan olika musikaliska influenser.

Under 2022 medverkade Super Fëmmes i Efter Fem, Lotta på Liseberg, Bingolotto och på Stockholm Pride Festivalen samt turnérade med Vi som Älskar 90-talet, stadsfestivaler och sommarklubbar runtom i Sverige.