Spotify

Alla Strömningstjänster

Varbergsfödda sångerskan och musikern Rebecka Molander har berört publiken i ett decennium med sin unika röst,sina självupplevda texter och sitt coola jazz- inspirerade singer-songwriter sound.

Hennes budskap i texterna om utanförskap,utsatthet och att vara sann mot sig själv lyckas nå lyssnaren rätt i hjärtat,på ett lågmält poetiskt sätt och till ackompanjemang av musikens lugna souliga beat.

 

Självlärd på piano och efter förbands spelningar till kända artister såsom Lill-Babs och Jan Lundgren gav Rebecka ut sin första egna konsert i eget namn. Med albumet "Through The Rain" öppnades nya vägar 2015,och en skiv-turne 2016,med ett fint mottagande på bland annat MOJO i Köpenhamn.Sedan dess har Molander varit en flitig frilansmusiker,och som keyboardist i Edsvurna..Nu är hon aktuell med

Nu är hon aktuell med EP:n ”Lämnar lyset på” som är inspelad helt live och med ett riktigt vintage-rhodes i studion för att skapa en skitigare och bluesigare ljudbild än tidigare skiva.  Releasedatum den 13:e januari

 

Turné

Release turné 2016 "Through the rain"med Rebecka Molander Band

Moriskan Malmö, Café Hängmattan GBG ,MOJO Blues Club Kopenhamn,Café Fontaine Växjö, Café Samt Enköping,Folkets Hus Sandviken,Stationen Ängelholm mm.

 

Band

Rebecka samarbetar med musiker i absoluta toppklass på konserter och inspelningar

Anders Lorentzi,Andreas Baw,Zoltán Csörsz,David Andersson,Maciej Szymczyński m fl.