Hur var våren och avslutningen för senaste succéshowen Joyride? 
​– Den var helt fantastiskt bra. Vi hade riktigt mycket gäster på showen hela våren och körde den sista showen den 15:e juni. Vi slog faktiskt det tidigare besöksrekordet så jag känner mig grymt nöjd! 

Vad har du gjort i sommar? 
– ​Jag har varit ledig en del, både hemma och semester utomlands men även spånat en hel del på den nya showen som komma skall. Jag har dock njutit och känt att det var väldigt efterlängtat med ledighet efter den hektiska och fantastiska vår som vi hade på Hits For You. 

Så nu är det alltså dags för en ny show inför hösten?
– Jajamen, vi sätter upp en helt ny show - en riktigt bra sådan! Den har premiär lördagen den 27:e augusti och kommer att gå under namnet "The Best" där vi själva valt ut ett par personliga favoritnummer.

Kan du beskriva lite mer av innehållet? 
– Det blir ett par tidigare klassiska nummer som vi körde för några år sedan som vi märkte gick hem otroligt bra hos gästerna. Vi har dessutom naturligtvis ett antal helt nya nummer. Det kommer att framföras svenska dansbandsklassiker, ballader, rock, pop och även ett besök av Tjuren från Bronx! Allt varvas så klart med mycket komik, dans, allsång och nostalgi. Helheten i kommande show är enligt mig själv den bästa någonsin och mycket underhållande. Vi lovar våra gäster att även i denna show höra låtar som du glömt bort att du älskade. 

Vilka dagar i veckan är det show? 
– Vi kommer att köra varje helg men även möjlighet att boka vissa utvalda torsdagar. Man kan även abonnera våra lokaler med komplett show andra dagar i veckan. 
När vi startar vårt populära julbord med show så kör vi tisdag-lördag med dubbla shower på lördagarna. Bokningarna till julbordet är faktiskt redan i full gång så ett tips till alla företagare är att boka gärna så snart det går! 

Vad händer mer hos er under hösten?
– Vi kör som vanligt nattklubb, diskotek och karaoke varje helg mellan klockan 23.00-03.00. ​Jag vill även passa på att berätta att vi har ett mycket bra samarbete med både Winn Hotell samt Scandic CH ifall man vill övernatta i Gävle då man går på showen för långväga gäster.  

Har du någon hälsning till alla som längtar efter en ny show? 
– ​Ta med dig företaget, alla era vänner, kollegor eller familjen och ha roligt PÅ RIKTIGT! Har ni några att fira så är detta det perfekta stället att bli uppmärksammad på! Nu ska jag repetera vidare och hoppas verkligen på en underbar höst tillsammans med alla härliga gäster - varmt välkomna!

 

För mer information och bokning se https://hitsforyou.se

Bildtext: Henrik Sundström med kollegorna Hanna Jämtsäter, längst till vänster och Maria Doverud laddar för premiär med nya showen The Best.