Det blir sammanlagt 38 nya föreställningar på Hamburger Börs i Stockholm med start den 16 januari. Popsmedens hyllade hitkavalkad beskrivs som "Orup från hans allra bästa sida” (UNT) och Expressen frågar sig om Orup “någonsin varit mer underhållande”. Biljetterna till vårsäsongen släpps 09:00 fredag 24 oktober.

Det har varit en fantastisk biljettrusning till Orups föreställning VIVA LA POP på Hamburger Börs i Stockholm och både publik och recensenter har varit lyriska över popstjärnans show.

– Tack alla ni som har varit och hälsat på mig i höst och alla ni som inte varit där än! Här kommer det bästa: Partyt fortsätter i vår! Den 16 januari slår vi upp portarna för en ny säsong. Är ni redo? Jag är redo. Igen! hälsar Orup.

Orup har länge varit en av landets främsta artister med en väldigt stark sångkatalog fylld av tidlösa hits. Hans tio studioalbum innehåller låtar som "Är du redo", "Stockholm", "Regn hos mig”, "Magaluf" och "Tiden bara gick". Just nu är Orup högaktuell i TV4:s succéprogram "Så mycket bättre”, som med över 2,2 miljoner tittare är den populäraste omgången hittills.

Det är nu klart att Orup släpper samlingsalbumet “Viva La Pop – Det bästa med Orup” den 26 december. Det rymmer förutom många av Orups största hits genom tiderna också hans tolkningar av de andra artisternas låtar i "Så mycket bättre”.

Idag lanserar dessutom Orup sin egen radiostation i I Like Radio.
– Det blir musik från hela min karriär och så berättar jag om låtarna, artistlivet och annat skoj, säger Orup.
Radiostationen ”Orup – Viva La Pop” streamas i I Like Radio-appen (för iOS och Android) eller via http://www.ilikeradio.se.

Vårsäsongen av VIVA LA POP inleds fredagen den 16 januari och avslutas den 28 mars.
Se alla speldatum här: http://www.blixten.se/orup

VIVA LA POP är en samproduktion mellan Blixten & Co, Hamburger Börs Production och Roxy Recordings.

Biljettinfo
Biljetterna till vårsäsongen släpps 09:00 fredag 24 oktober.
Biljetterna säljs via Blixten.se, Hamburgerbors.se och Showtic.se.

Pressbilder
http://www.blixten.se/orup

För mer information kontakta
Presskontakt:
Johanna Randolph /Roxy Recordings
070 208 99 55
johanna@roxyrecordings.se

Blixten & Co
Viktor Joandi
08 - 440 92 28
Viktor.Joandi@blixten.se