Spotify

Låten handlar om motståndskraft och självinsikt, och Nadines budskap är  inspirerande och relaterbart. "Waterfalls" är en skarp påminnelse om att även när vi verkar simma upp mot strömmen i livet, måste vi ta ett djupt andetag för att "gå vidare och klara det." 

Musikaliskt kombinerar låten pop- och indie-element, som påminner om artister så olika som Billie Eilish, Francis Moon, Adele, Katy Perry och Olivia Rodrigo, bara för att nämna några. 

Nadine är född i Storbritannien och har tillbringat halva sitt liv där. Hon har dubbelt medborgarskap och det har alltid präglat hennes musik och sätt att se på saker. “Jag tror verkligen att ingenting är omöjligt, och att världen är för alla! Jag skriver min musik på engelska och det beror på att det språket är mitt enklaste sätt att uttrycka mig”  Men hon har några låtar på svenska, b.la en tillsammans med Jan Johansen.  

Nadine upptäcktes i en talangtävling Rix FM där hon var finalist. Hon har samarbetat med artister som French Montana, Chris Kläfford, Lauryn Hill, Gyllene Tider mfl. och har jobbat med stora producenter som Joy Deb, Palle Hammarlund, Dino Mehdanhozic, Max Martin, Alex Kronlund, Joacim Persson, Niclas Mollinder, Bloodshy & Avant. 

Hon har medverkat i många olika TV-sammanhang som artist, bland annat TV4 med O Helga natt, SVT - Musikhjälpen, Kanal 5, medverkat i radio på SR, P4 - Svensktoppen Nästa, P3 Sveriges Radio- Din gata mfl. Oavsett om hon lånar ut sin röst som officiell sångerska för Sveriges fotbollslandslag eller debuterar ny musik på iHeart Radio, fortsätter Randles stjärna att lysa. 

Nadine Randle är en av en rad globala artister som bidrar med sina talanger till Mastercards första razzia någonsin i musik Hon är en energisk liveartist som har varit i branschen som en skicklig låtskrivare och sångare och har tidigare skrivit och sjungit på singeln Merry Go Round som släpptes med MasterCard över hela världen. 2020-2021 var ett kort år för liveframträdanden men hon lyckades åka på en promotionturné i USA och USA Arabemiraten där hon stödde akter som French Montana, Lauryn Hill, Lionel Richie, One Republic. Det ser ut som att livescenen 2023 har startat om igen, så Nadine släpper singlar med kreativa producerande team, så att hon kan framföra dem live inför publik.