Oktober 2023 - Nadine Randle har aviserat att hon släpper sin nya singel: K9 (Wide Awake) idag (R&B). Låten börjar omedelbart med en energisk melodi: det filtrerade syntljudet tonar gradvis ut i ett kraftfullt synkoperat beat, där Nadine får glänsa. Verserna har en drömsk, textuell kvalitet som skapar en mer diskret atmosfär. Detta är ett bra produktionsknep för att få refrängen att låta mer explosiv och fyllig, eftersom det huvudsakliga syntriffet blir mer framträdande igen, och sångharmonierna bidrar till arrangemangets tjocklek och fullhet. Nadines röst är vacker och sensuell. Å ena sidan har hon en djup ton som är känslomässigt driven. Å andra sidan ger hon så mycket energi, eftersom hon kan sjunga ut toner när det behövs för att slå igenom!

Nadines musik rekommenderas starkt till fans av artister som Beyonce, Dua Lipa, Rihanna eller Kelly Rowland, bara för att nämna några.
Ta reda på mer om Nadine Randle, och missa inte K9 (Wide Awake), som snart kommer att finnas tillgänglig på streamingtjänster.

Ta reda på mer och håll ögonen öppna:

Om Artisten

Nadine är född i Storbritannien och har tillbringat halva mitt liv där. Jag har dubbelt medborgarskap och det har alltid präglat min musik och mitt sätt att se på saker och ting. Jag tror verkligen att ingenting är omöjligt och att världen är till för alla! Jag skriver min musik på engelska och det är för att det språket är mitt enklaste sätt att uttrycka mig. Men har några låtar på svenska som min låt med Jan Johansen- Aldrig för sent för oss.

Hon upptäcktes i en talangtävling Rix fm Jag var finalist, artister som Petter, Titiyo, Robyn och jag. Jag fick jobba med stora producenter som Max Martin, Alex Kronlund, Joacim Persson, Niclas Mollinder, Bloodshy & avant Gyllene tider, Carole.Tre Kronor Hockey.

Singer-songwritern Nadine Randle är en artist på uppgång, toppade listorna i sitt hemland Sverige och fick nyligen publiken att jubla med sin kraftfulla sång på Dubai Jazz Festival. Oavsett om hon lånar ut sin röst som officiell sångerska för Sveriges fotbollslandslag eller debuterar med ny musik på iHeart Radio, fortsätter Randles stjärna att lysa. Men det är hennes senaste samarbete som har fått fansen att surra.

Randle är en av en rad globala artister som bidragit med sina talanger till Mastercards första satsning på musik Hon är  en energisk liveartist som har varit i branschen som en skicklig låtskrivare och sångerska och har tidigare skrivit och sjungit på singeln Merry Go Round som släpptes med MasterCard över hela världen. 2020-2021 var ett kort år för liveframträdanden men hon lyckades åka på en promotionturné i USA och Storbritannien Arabemiraten där hon var förband till artister som French Montana, Lauryn Hill, Lionel Richie, One Republic. Det ser ut som att livescenen 2023 har startat om igen, så Nadine släpper singlar med kreativa produktionsteam, så att hon kan framföra dem live inför publik.

Hon har medverkat i många olika TV-sammanhang som artist, bland annat i TV4 med Stilla Natt, SVT - Musikhjälpen, Kanal 5, Medverkat i radio på SR, P4 - Svensktoppen Next, P3 Sveriges Radio- Din gata