Nadine Randle & Jan Johansen släpper balladen ”Aldrig för sent för oss”

Spotify

Nadine Randle och Jan Johansen har tillsammans med Jesper Welander och Yvonne Dahlbom skrivit och producerat denna kärleks doftande super ballad. Låten är en tidlös produktion som passar dom flesta generationer från 80–90 talets stora duetter tex Tommy Nilsson och Tone Norums klassiker och även Agnetha Fältskog och Tomas Ledins duett men med ett 2024 sound

Jan Johansens och Nadine röst har en magisk samklang och är perfekt för lurarna i solstolen på stranden men även för dom stora scenerna

 

Bio

 

Jan Johansen – en av våra absolut mest folkkära artister fick sitt stora genombrott i Melodifestivalen 1995 med bidraget ”Se på mig”.
Låten vann tävlingen och slutade på tredje plats i Eurovision Song Contest 1995.

”Se på mig” låg 15 veckor på Svensktoppens förstaplats och i 30 veckor totalt på listan. Debutalbumet Johansen sålde i närmare 160 000 exemplar…

Innan dess, och efter studier vid musiklinjen vid Framnäs folkhögskola började Johansen som sångare i coverbandet Off Duty.

Han medverkade även i Melodifestivalen 2001 med ”Ingenmansland”, 2002 med ”Sista andetaget”, samt 2003 med ”Let Your Spirit Fly” tillsammans med Pernilla Wahlgren. Dessutom har han hunnit medverka i musikaler, hyllningsturnéer till ABBA, Cornelis Vreeswijk och Ted Gärdestad, gjort en mängd gig och släppt nio album.

2020 medverkade Johansen i Melodifestivalen med bidraget ”Miraklernas tid”.

 

Nadine Randle är född i Storbritannien och har tillbringat halva sitt liv där. Hon har dubbelt medborgarskap och det har alltid präglat hennes musik och sätt att se på saker och ting.

Hon upptäcktes i en talangtävling Rix fm Jag var finalist, artister som Petter, Titiyo, Robyn och jobba med stora producenter som Max Martin, Alex Kronlund, Joacim Persson, Niclas Mollinder, Bloodshy & avant, Gyllene tider, Carola och Tre Kronor Hockey.

Nadine Randle är en av få globala artister som signats till Mastercards första satsning på musik Hon är en energisk liveartist är etablerad i branschen som en skicklig låtskrivare och sångerska och var på promotionturné i USA och Storbritannien Arabemiraten där hon var förband till artister som French Montana, Lauryn Hill, Lionel Richie, One Republic.

Hon har medverkat i många olika Radio och TV-sammanhang och hennes låtar spelas av stationer som BBC och en rad utländska stationer inklusive Sveriges Radio, Hit city Öresund, och senast tävlat i Eurovision för San Marino med låten What’s on your mind. Skriven och producerad av Dotter, Dino Medanhodzic och Robert Lukian.