Spotify

Live in Color laddar för släppet av en ny singel med titeln "A Better Me." Detta spår är ett bra exempel på bandets otroligt mångsidiga sound. Den kombinerar poprockens fängslande energi med värmen från modern countrymusik och går för en mångsidig, men ändå bekant atmosfär..Låten drar igång med en slagkraftigt akustiskt gitarr, som snabbt banar väg för ett modernt sound, där ambient pads och elektroniska slagverk mynnar it i en fantastisk sångprestation; fylld av hjärta och passion.

Detta kommer att vara rätt upp i din gränd om du gillar ljudet av artister som Smith and Tell , Mumford & Sons, Francis Moon, Of Monsters and Men eller Damien Rice, bara för att nämna några. 

Ta reda på mer om Live in Color och missa inte "A Better Me." Den här versionen kommer att finnas tillgänglig på digital streaming 27 januari 2023.

Om

Live In Color är ett svenskt pop/rockband från Jönköping, Sverige, bildat 2018. Bandet består av de tre bröderna Jesper, Anton och Linus, Tim och Melker. Och att beskriva deras musik med ett ord? ÄVENTYR! Ljudet är upplyftande känslosamt och drömskt och levererar dessa känslor genom lekfulla gitarrer, catchy drumbeats, intensiva basrytmer och existentiella texter om medvetenhet, utveckling och kärlek. Deras första album,"One World", släpptes 2019 och två singlar följde samma år, "You" och "Catch the Feeling". Det senare var det officiella soundtracket för de europeiska universitetens roddmästerskap. Efter att ha släppt ett album och två singlar på ett år bestämde de sig för att experimentera lite med ljudet i skapandet av sina två nya låtar, "Stay" och "Time", som släpptes 2021.