Live In Color harsläppt en ny singel: "Letter to My Future Lover."

Finns på alla plattformar

Spotify

Live In Color är ett band med fokus på att skapa originalmusik som kombinerar popens catchy hooks och rockens energi. Idag släppte gruppen en ny singel med namnet "Letter To My Future Lover", vilket känns som en perfekt introduktion till den upplyftande andan som driver bandets kreativitet!

"Letter To My Future Lover" rekommenderas varmt till fans av artister som Fall Out Boy, Walk the Moon, Dead Rituals eller Coldplay, bara för att nämna några!

Live In Color är ett svenskt pop/rockband från Jönköping, bildat 2018. Dessförinnan gick de under namnet Australian Sunrise. Bandet består av de tre bröderna Jesper, Anton och Linus, Tim och Melker, och det bästa sättet att beskriva deras musik är ÄVENTYR! Soundet är glatt, känslosamt och drömskt och förmedlar dessa känslor genom lekfulla gitarrer, medryckande trumslag, intensiva basrytmer och existentiella texter.

Deras första album "One World" släpptes 2019 och två singlar följde samma år, "You" och "Catch the Feeling". Den senare var den officiella banan för de europeiska mästerskapen i rodd för universitet. Efter att ha släppt ett album och två singlar på ett år bestämde de sig för att experimentera lite med soundet i skapandet av sina två nya låtar, "Stay" och "Time", som släpptes 2021.

2023 var de återigen tillbaka med nya låtar. Först ut var A Better Me som fick internationell uppmärksamhet, inte minst för att den spelades på BBC1 Extra och för att ha hjälpt bandet att bli nominerade till Hollywood Independent Music Awards.