Enoka släpper ny singel: "If You Really Want It"

Spotify

Hennes senaste släpp, "If You Really Want It", lyfter fram artistens förmåga att ständigt sikta högre och skriva energi smittande låtar som tilltalar en bred publik

Det som gör den här utgåvan ganska speciell är det faktum att den verkligen visar en progression i artistens musik, liksom hennes engagemang för att fortsätta skriva utmärkt och relaterbar musik som alltid ligger i framkant.

etta är definitivt något för dig att kolla in om du gillar artister som Charli XCX, Dua Lipa, Marina & The Diamonds och Rihanna, bland andra!

Ta reda på mer om Enoka, och missa inte "If You Really Want It". Den här versionen är nu tillgänglig på några av de bästa digitala musikströmningstjänsterna.

*Om du verkligen vill ha det* är skrivet av Enoka, John Kerfoot och James Stordy

Producerad av John Keerfot

 

Om

Enoka

Är en artist och låtskrivare med ett distinkt sätt att kombinera värmen från R&B med melodierna i Pop. Hon har gjort sångdemoinspelningar för producenter och artister i flera år och står nu på egna ben som internationell artist.

John Kerfoot (Kerfo)

är musikproducent, trummis, pianist, gitarrist och sångare. Han har skrivit och producerat för artister som släpper på både den asiatiska och västerländska marknaden med genrer som sträcker sig genom pop, dans, RnB, hiphop och grime. John har också haft synkplaceringar i TV och film, bland annat i uppföljningsfilmen "People Just Do Nothing - Big in Japan" till den BAFTA-vinnande BBC-serien "People Just Do Nothing". Läs mer om John genom att söka på "Kerfo Music" på nätet.

James Stordy

En kompositör, låtskrivare, gitarrist från Storbritannien, jag har skrivit, komponerat och producerat

musik för TV, radio, dokumentärer, reklam, filmer och för artister under lång tid.