Hur var våren och avslutningen för senaste succéshowen The Best? 
– Våren var bra då vi körde shower på helgerna och både diskoteket, nattklubben och även karaoken gick riktigt bra. 

Vad har ni gjort i sommar? 
– Vi har varit lite lediga men även producerat den nya showen som komma skall. Det är mer än folk tror i att sätta upp en ny show. Dessutom så har vi haft audition där vi sökt en ny artist och det tog sin lilla tid bara det, men nu så är Olivia Holmgren med på tåget och det känns toppen! Vi körde även en stor show i Trebo i mitten av augusti som var kanonkul. Sedan har vi också hunnit rest iväg och fått lite semester.

Olivia, om du skall ge en kort beskrivning av dig själv, hur presenterar du dig då?
– Jag är en go och glad tjej som är uppvuxen i Kullabygden i Skåne, nära Helsingborg. Jag är utbildad fyra år inom musikal och efter studierna i Göteborg så jobbade jag utomlands ett tag. Jag gillar att prata (mycket) och har en förkärlek för att sjunga och underhålla. 

Hur är känslorna för att komma till Gävle och bli en del av den här populära showtraditionen?
– Det känns så himla kul! Än så länge har Gävle och Hits For You välkomnat mig med öppna armar så jag är superpeppad på att vara här. Jag har såklart stora skor att fylla, men känner mig väldigt tacksam att få vara en del av det här grymma teamet. 

Maria, hur känns det att få en ny kollega och hur har det gått med förberedelserna?
– Det känns väldigt kul och spännande. Vi funkar redan bra som en grupp och repetitionerna rullar på bra. Att få in en ny härlig kollega som Olivia har verkligen gett både oss i showgruppen och Hits For You som helhet en energikick. Detta kommer att bli så bra! 

Så nu är det alltså dags för en ny show inför hösten?
– Yes!!! Nu kör vi en ny Dinnershow som går under namnet ”Passion”. Med ny meny, ny show och som sagt en ny artist. Det är och skall bli så roligt!

Kan ni berätta lite om innehållet i den nya showen?
– Den nya showen innehåller musik ifrån 50 talet fram tills 2000-talet. Både gamla godingar, rock, pop, ballader och massor av nostalgi. Och komik förstås, samt allsång och ett jäkla ställ, inte minst på slutet... 

Vad kan man som besökare ha för förväntningar och vad kommer man att känna igen?
– Man skall förvänta sig att få de flesta känslorna berörda och vilja sjunga med, skratta, njuta och ha skoj tillsammans med varandra och oss på Hits. Mer än så vill jag inte avslöja, säger Henrik med ett underfundigt leende. 

Vilka dagar i veckan är det show? 
– Det blir dinnershow fredagar och lördagar och vissa torsdagar. Men det går även att abonnera våra lokaler så att vi kan köra både middag och shower även andra veckodagar. En del bokar även in en halvdagskonferens i lokalerna så avslutar vi med mat och show.

Vad händer mer hos er under hösten?
– Vi kör ju nya showen Passion, med premiär 2 september, sedan är det ju full fart på diskoteket, karaoken och nattklubben varje helg. Ett tips jag delar med mig av varje år är - Boka Julbordet i god tid, vi brukar nämligen ha mycket jullord bokat redan i september. Så vill man ha bra platser på helgerna bör man boka så snart man kan. Vi startar med julbord och show den 23:e november och kör varje helg, men då även tisdagar, onsdagar, torsdagar samt tidig matinéshow på lördagarna. Alltså dubbla shower på lördagarna i December, perfekt för både företaget eller familjen. 
 
Har ni någon hälsning till alla som längtar efter en ny show? 
– Absolut, på med festkläderna, ta med dig företaget, sambon, vännerna eller svärmor och roa er tillsammans med oss på Hits! Har ni dessutom någon att fira då är Hits det perfekta stället för er. Varmt och hjärtligt välkomna! 


Bildtext: "Henke" Sundström och hans kollegor Olivia Holmgren och Maria Doverud inför premiären av den nya showen Passion på Hits For You.