Med ett orgelsound som påminner om Prince och kördubbar likt ABBA speglar låten desperation i ett förhållande.
”Låten Say It handlar om att man ifrågasätter någons motiv med en kärleksrelation.
De många körerna i verserna ska symbolisera eniga röster i huvudet som försöker påtala och reda ut ens situation.”, säger Anna Folkesson

EP:n innehåller fyra låtar, varav tre är egenskrivna och en är en cover på Kate Bushs låt ”Running Up That Hill”.
”Varje låt på EP:n symboliserar olika relationer man har i livet; vänskapsrelationen, relationen till sitt barn samt kärleksrelationen. Alla är viktiga, men på olika sätt och något som för alltid märker och formar en”, berättar Anna

Hon beskriver att hon är en person som tenderar att skapa få men nära relationer och titeln ”Forever” symboliserar framför allt relationen mellan mamma och barn för henne. Detta då hon alldeles nyligen blivit tvåbarnsmamma och återigen fått känna på den eviga mammakärleken.

Anna Folkesson växte upp i en musikerfamilj i Örebro och började tidigt att drömma om en musikkarriär. Med siktet inställt på en musikkarriär började hon som nioåring att ta sång- och trumlektioner på den lokala Kulturskolan och fortsatte sedan sina musikstudier i Stockholm och London upp i vuxen ålder.

Efter att ha jobbat som bakgrundssångerska och musiker åt ett gäng svenska artister bland annat Roger Pontare började Anna skriva egen musik och satsar nu på en solokarriär.
Hon frilansar även som musiker vid sidan av.

EP:n släpps den 2 juni 2023.

För mer information: 
https://www.annafolkesson.se/  eller https://www.instagram.com/annafolkesson4/

För intervjuer kontakta: Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707180120 anette@enmusamusic.com